"coaching"

Vida Petrovčič je NLP praktik, NLP mojster praktik in osebna ter poslovna trenerka (NLP coach) in timski coach.

          

     

Največ podjetnikov, managerjev, javnih uslužbencev in poslovnežev se odloča za osebno svetovanje in "coaching". Še posebej je učinkovita osebna vaja nastopa pred kamero, odgovarjanja na težavna vprašanja in analiza posnetkov.

Timski coaching

Je točno tisto, kar vaš tim ta hip potrebuje za boljše rezultate in boljše medsebojne odnose. Namenjen je vodjem in timom, ki želijo s pomočjo timskega coacha odpraviti motnje v svojem timu in povečati dobiček družbe ter dobro počutje zaposlenih.

Kaj je "coaching"?

"Coaching" je interaktivni proces, v katerem "coach" (trener) z uporabo posebnih tehnik sproži miselne procese, ki pomagajo posameznikom in podjetjem, organizacijam in ustanovam k hitrejšemu in učinkovitejšemu doseganju boljših rezultatov. Coaching je metoda usmerjanja in treniranja osebe ali skupine ljudi, katere namen je doseganje določenega cilja ali specifične vrline. Oseba pa te cilje doseže z lastnimi viri in strategijami.

Komu je coaching namenjen?

Namenjen je posameznikom ali skupinam, ki želijo aktivirati svoje notranje potenciale za doseganje profesionalnih in osebnih ciljev. Coaching je uporabna tehnika za pomoč menedžerjem in vodjem pri doseganju postavljenih ciljev. Prav tako pa vsakemu med nami.

Z Vido Petrovčič kot osebno in poslovno trenerko boste

Zanimam se za osebni ali skupinski trening oziroma "coaching".