70 najboljših receptov za hujšanje

Vida Petrovčič v svoji novi knjigi, ki je izšla pri založbi Modrijan, vsem prijateljicam in prijateljem hujšanja predstavlja 70 najboljših receptov za pripravo zanimivih in okusnih jedi, ki so plod njenih izkušenj s hujšanjem in delavnic hujšanja, ki jih vodi.

    

Za vse, ki hujšate več kot sedem tednov, pa je tokrat pripravila poseben dnevnik hujšanja z naslovom Vidini dnevi.

 

Priročnik ZA PRIPRAVO HRANE, KI NE REDI

V svoji drugi knjigi, Skuhajmo skupaj, ki je nadaljevanje priročnika Shujšajmo skupaj, Vida Petrovčič razloži, kako naj kuhamo in se prehranjujemo v družini, kjer hujša samo en družinski član, ostali pa jedo običajno hrano.

    

Priročnik je na prodaj neposredno pri založbi Orbis in na drugih knjižnih prodajnih mestih po Sloveniji.

Knjiga Skuhajmo skupaj objavlja vprašanja ter komentarje bralk in bralcev prve knjige Shujšajmo skupaj, ter odgovore avtorice.

 Knjiga tudi podrobno razlaga, kaj je glikemični indeks (GI) in kaj je glikemični tovor (GL). Knjiga ponuja možnost, da si bralke in bralci sami sestavijo svoje recepte za hrano, ki ne redi.

 

Priročnik za izgubo teže in holesterola

V knjigi Vida Petrovčič opisuje lastno izkušnjo hujšanja, ko je v osmih mesecih izgubila več kot 20 kilogramov, nižjo težo pa vzdržuje že četrto leto.

Oglejte si video posnetek s predstavitve knjige v Ljubljani.

    

Priročnik je na prodaj neposredno pri založbi Orbis in na drugih knjižnih prodajnih mestih po Sloveniji.

Priročnik je na voljo tudi kot zvočna knjiga ("Audio Book") na zgoščenki.

Shujšajmo skupaj je osebni vodnik za izgubo telesne teže in holesterola, ki je napisan kot interaktivna knjiga. To pomeni, da vas avtorica vabi, da ji pošljete svoja vprašanja, pripombe in komentarje o hujšanju in priročniku.


Vaša mnenja o obeh priročnikih lahko posredujete avtorici na naslov:

planetvida@gmail.com