KOMUNIKACIJSKI TRENINGI Z VIDO PETROVČIČ

Vida Petrovčič je priznana novinarka, moderatorka, avtorica in trenerka, ki ima bogate izkušnje in znanje s področja komuniciranja, javnega nastopanja in medijskega prostora. Z njo se lahko naučite, kako učinkovito in prepričljivo sporočati svoje ideje, cilje in vizijo, kako se soočiti z različnimi izzivi in situacijami, ki zahtevajo dobre komunikacijske veščine, in kako izkoristiti svoj potencial za doseganje osebnih in profesionalnih uspehov. Več na: www.vidapetrovcic.eu.

Delavnica komunikacijskega treninga z Vido Petrovčič je namenjena vsem, ki želite odpraviti tremo, izboljšati svojo komunikacijo in javni nastop, ne glede na to, ali ste podjetnik, manager, politik, športnik, umetnik, študent ali zgolj radoveden posameznik. Na delavnici boste spoznali in vadili naslednje teme:

Delavnica komunikacijskega treninga z Vido Petrovčič je priložnost, da se naučite od ene najboljših strokovnjakinj na področju komuniciranja in javnega nastopanja v Sloveniji. Z njo boste pridobili dragocene nasvete, trike in vaje, ki vam bodo pomagali izboljšati vašo komunikacijo in javni nastop, povečati vašo samozavest in karizmo, ter doseči vaše cilje in sanje.

Ne odlašajte in se prijavite na delavnico komunikacijskega treninga z Vido Petrovčič že danes. Število mest je omejeno, zato ne zamudite te edinstvene priložnosti. Veselimo se našega sodelovanja!

Pošljite povpraševanje