reference

Mnenja

O delavnici "MIKROFON JE VAŠ"

"Dobil sem koristne informacije za pripravo na javne nastope."
UROŠ LUKIČ, ŠOLSKI CENTER VELENJE

"Uporabnost, koristnost, praktičnost, zanimiva predstavitev, ki pritegne. Jasna in razumljiva komunikacija, dobri primeri."
TANJA GERKŠIČ, Zavod RS za zaposlovanje

"Komuniciranje je res veščina, torej je umetnost, torej je lepa in zato je komunicirati lepo."
ANJA A. BIZJAK, TEHNIŠKI ŠOLSKI CENTER KRANJ

"Konkretni napotki za javni nastop, zelo koristni, veliko primerov, vaj, zelo življenjsko. Predavateljica obvlada sceno. Spontano, neprisiljeno. Dan za dušo pobožat."
ALOJZIJA PREVC, Nano svet d.o.o.

"Predavanje je bilo odlično. Seznanila sem se s številnimi detajli, ki naj bi jih nastopajoči obvladal. Na nekatere podrobnosti v komunikaciji bom po predavanju in delavnici z Vido Petrovčič gotovo bolj pozorna pri vsakdanjem delu in doma. Najbolj so mi bili všeč duhoviti primeri iz teorije in pravil. Predlagam vsakomur, da se udeleži tega predavanja."
ANDREJA P., podjetnica

O delavnici "MAJHNI TRIKI – VELIK UČINEK"

"Predavanje Majhni triki - velik učinek je izpolnilo moja pričakovanja, ki so bila visoka, saj sem se na to temo pred tem že veliko izobraževala. Predavateljica je potrdila in nam v kratkem času posredovala veliko koristnega in uporabnega pri uspešnejšem pridobivanju novih strank in komuniciranju z njimi."
ANI KLEMENČIČ, GBD skupina, finančna družba d.d.

"Predavanje je bilo odlično. Naučil sem se, kako spoznati kupce, kaj in kako jih nagovoriti..."
IGOR HRISTOV, ITS ISKRATEL SKOPJE

"Delavnica, ki bi jo moral obiskati vsak strokovnjak za marketing. V delavnici so izpostavljene tiste napake, ki jih večina še vedno dela. Držimo se naučenega in zmaga je zagotovljena. Kratko in jedrnato!!!"
ŠPELA LUBEJ, Unicredit banka Slovenija d.d.

"Vredno obiska!"
SAŠO KURE, KONIK d.o.o., Slovenj Gradec

"Dobila sem dobra navodila in ideje za izdelavo marketinškega sporočila. To je predavanje z delavnico, kjer je veliko vaj, zanimivih idej, ki jih bom uporabila pri svojem delu."
MAJDA KOLENC ARTIČEK, BC Naklo

"Naučil, sem se, na kakšen način pravilno komunicirati s potencialno stranko in kako ji prisluhniti in dobro razumeti njene potrebe. Na predavanju sem se naučil tudi, kako se najbolj učinkovito predstaviti na trgu in kako pritegniti pozornost nase. ... Resnično sem se naučil veliko majhnih trikov, ki imajo velike učinke."
MARKO DJURIČIĆ

"Vida Petrovčič je mali trik z velikim učinkom!"
JELKA POTOČNIK, Inštitut KON-CERT Maribor

"Seminar mi je bil zelo všeč. saj sem izvedela veliko novih stvari na področju marketinga. Seminar je zelo konkretno naravnan, veliko je praktičnih primerov. Udeleženci pa imajo možnost pridobiti odgovore na svoja vprašanja iz konkretnega problema. Zelo všeč sta mi bila način in metoda dela, predvsem pa predavateljica, ki je vsako snov podkrepila s praktičnim primerom."
MILENA HVASTIJA, CIK Trebnje